BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

BHV 1 op 1 tijdens Covid crisis

Werken gaat gewoon door in veel gevallen, dus veiligheid moet ook aandacht blijven krijgen. Wij van BSN hebben een manier bedacht om toch de getraindheid van de mensen en de BHV certificering in de lucht te houden tijdens deze corona crisis. “BHV 1 op 1 ” werkt als volgt; wij hebben aan de Zutphenseweg 55 in Deventer een permanente BHV carrousel opgesteld. bel of mail voor meer informatie. 0570-866819

BHV in de media, ontruimen tijdens Corona crisis:

Belangrijk om te stellen is; medewerkers vertrouw op uw gebouw. Compartimentering gaat u kostbare tijd opleveren om te ontruimen. In onze trainingen leggen wij uit hoe maximaal rendement te halen uit uw gebouw tijdens een brand. Onze experts helpen u graag.

Omroep Gelderland: brand in zorginstelling Zaltbommel

 

Hoe checken we ademhaling tijdens COVID

Hoe checken we ademhaling tijdens COVID

 

 

 

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  eva-low

  mailicon Eva Stern
  Officemanagers BSN
  0570-866 819