BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

BHV carrousel 1 op 1

Werken gaat in veel gevallen gewoon door, dus veiligheid moet ook aandacht krijgen. Wij van BSN hebben een manier bedacht om toch de getraindheid van de mensen en de BHV certificering in de lucht te houden tijdens deze corona crisis. “BHV corona carrousel” werkt als volgt; wij hebben aan de Zutpenseweg 55 in Deventer een permanente BHV carrousel opgesteld. E-learning is beschikbaar om de theorie vooraf te bestuderen.

Wij gaan de kandidaten individueel ontvangen. De EHBO ruimte is 9 bij 6 meter en daar staan verschillende standjes klaar. Buiten zullen 3 brand standjes klaar staan. De kandidaat gaat zelfstandig elke stand langs en de instructeur is in de ruimte aanwezig. Wij zorgen dat ons hele opleidingscentrum goed is ontsmet en ook wij zorgen dat elke stand na gebruik wordt gereinigd. Mond op mond op de pop is uiteraard niet nodig. Door kandidaten individueel te ontvangen en in een uur langs alle standjes te brengen, heeft de kandidaat alle oefeningen weer gedaan (gecoacht door de instructeur in de ruimte op gepaste afstand). Met andere woorden kandidaat A komt om 09.00en is tot 10.00 bezig en krijgt na alles gedaan te hebben zijn BHV pas mee. Om 10.10 komt kandidaat B enzovoort. Op deze manier kunnen we toch de personen (persoonlijk) getraind houden dan hoeft men niet straks als het werk weer aantrekt er een dag voor vrij te nemen. Men staat nu toch veelal stil en dan is de BHV in ieder geval al wel gedaan.

Voorbeeld BHV 1 op 1 standjes:

Brandende pop blussen met een blusdeken
Vloeistofbrand blussen
Vaste stoffen brand blussen
Reanimatie met AED, volwassen, kind en baby
Deurprocedure
Portofoon oefening (mits van toepassing)
Verstikking op een pop oefenen
Verbanden aanleggen (instructiekaarten liggen erbij)
Rautek bij een pop
Ontruimingsprotocol (foto’s) in de juiste volgorde leggen

Werk gaat gewoon door, dus veiligheid ook. Veiligheid staat voor ons bovenaan en door dit op deze manier te organiseren kan het veilig en ook goed. Competentiegericht trainen 1 op 1 in een veilige omgeving en de certificering toch weer op orde. Wij van BSN hebben er zin in en hopen u snel te begroeten.

kosten: BHV herhaling in 1 uur 89 euro excl. BTW.

Kosten BHV basis in 2 uur met E-learning 149 euro excl. BTW.

Kijk in onze agenda voor de “BHV carrousel” lesdagen.
Komt een andere dag u beter uit, horen we dit graag: 0570-866819

hygiëne bij binnenkomst

hygiëne bij binnenkomst

BHV corona standjes in onze zaal

BHV 1 op 1 standjes in onze zaal

 

Omroep Gelderland: brand in zorginstelling Zaltbommel

 

 

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  eva-low

  mailicon Eva Stern
  Officemanagers BSN
  0570-866 819