BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

BHV met code 95

Sinds 10 september 2008 is het voor beroepschauffeurs verplicht om per 5 jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen. Voor de BHV met code 95 nascholing is de BHV cursus door het CCV erkend. De trainingsuren gelden voor nascholingsuren ter behoud van het rijbewijs.

Om uw beroep te mogen blijven uitoefenen is het verplicht om minimaal 35 uren per 5 jaar aan nascholing te doen. U kunt een BHV cursus volgen om een deel van die uren te halen. Wij melden u hiervoor bij het CCV aan. BHV basis en herhaling (1 dag): 7 punten voor code 95.

bhv met code 95 Code 95 is verplicht in de Richtlijn vakbekwaamheid. In deze Europese Richtlijn staat wat u moet doen om beroepschauffeur te worden én te blijven. De Richtlijn geldt voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken

Kosten BHV met code 95

De kosten van een BHV cursus met 7 CCV code 95 punten zijn € 35,00 per persoon excl. btw extra bovenop de cursusprijs. Ook kunt u de BHV cursus incompany organiseren met code 95 registratie.

Aanmelden voor een BHV cursus met CCV registratie dient 6 werkdagen voor aanvang van de cursus te gebeuren. Voorlopig is het vanwege Covid19 niet mogelijk code95 U21 te geven. Excuus voor het ongemak.

 

 

 

 

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  eva-low

  mailicon Eva Stern
  Officemanagers BSN
  0570-866 819