BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  topicus
  nieuwrol
  evenementenhal_holding_
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logo
  expo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

Brandwachten

BSN is ook een brandwachten centrale met landelijk dekking (zonder bijkomende reiskosten) als het gaat om brandwacht diensten. Onze VCA gecertificeerde, Rijksgediplomeerde brandwachten kunnen worden ingezet tijdens verbouwingen, uitval van de brandmeldcentrale, tekort aan vluchtwegen. BSN levert ook vaak tijdelijk brandweerpersoneel aan ziekenhuizen en/of verzorgingshuizen, tv opnames, schouwburgen, theaters, bioscopen, evenementen, studentenverenigingen, bouwplaatsen en op last van de brandweer en/of bouw- en woningtoezicht. Bij eventuele calamiteiten zal de brandwacht handelend optreden en assisteren bij ontruimen. Ook hebben onze brandwachten veelal een EHBO taak.

Wij zijn allen naast ons werk bij BSN werkzaam als repressief brandweerman bij een gemeente brandweer en zijn ook opgeleid brandweer en EHBO instructeur. Een betere combi is niet denkbaar. Onze brandwachten en instructeurs zijn zeer vakkundig en altijd direct inzetbaar.

Warmtecamera-BSNDe brandwachten van Brandwacht Service Nederland kunnen worden uitgerust met een warmtebeeldcamera.

Het gebruik van een warmtebeeldcamera vergroot de veiligheid van uw personeel en het object tijdens werkzaamheden aanzienlijk. Het maakt een betere risicobeoordeling mogelijk, de opsporing van hitte en eventuele brandhaarden eenvoudiger. Temperatuurveranderingen kunnen bij vele dagelijkse toepassingen wijzen op problemen en met een warmtebeeldcamera kunnen oppervlaktetemperaturen snel en eenvoudig visueel worden gecontroleerd. Dit is erg interessant voor bijvoorbeeld dakdekkers en bij laswerkzaamheden. Er zijn uiteraard meer situaties denkbaar waarbij het prettig is dat de brandwacht zeer nauwkeurig toezicht kan houden.

Prijs: € 35,00 per uur excl. 21% BTW en inclusief reisuren en kilometers
Prijs is gebaseerd op doordeweekse dagen van 07.00 tot 19.00 uur, minimale afname is 6 uur per dienst.

Bestellen-button

Als u een brandwacht bij ons inhuurt, kunt u de camera meehuren voor € 50,00 per dag. De warmtebeeldcamera is niet los te huren. Voor dringende bijstand belt u dan ons noodnummer: 06-11355880. U krijgt dan Marcel Groeneveld of Jan van Elburg direct aan de telefoon, we kunnen u dan snel verder helpen met het invullen van een brandwachtdienst. Wij gaan dan alles voor u in het werk stellen om tot een oplossing te komen. Wij helpen u tenslotte graag met het waarborgen van brandveiligheid voor u, uw personeel en uw bezoekers.

Dakwerkzaamheden huur een brandwacht

 

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  eva-low

  mailicon Eva Stern
  Officemanager BSN
  0570-866 819