BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

Brandwachten

Onze VCA gecertificeerde, Rijksgediplomeerde brandwachten kunnen worden ingezet tijdens verbouwingen, uitval van de brandmeldcentrale, tekort aan vluchtwegen. PC BHV levert ook vaak tijdelijk brandweerpersoneel aan ziekenhuizen en/of verzorgingshuizen, tv opnames, schouwburgen, theaters, bioscopen, evenementen, studentenverenigingen, bouwplaatsen en op last van de brandweer en/of bouw- en woningtoezicht. Bij eventuele calamiteiten zal de brandwacht handelend optreden en assisteren bij ontruimen. Ook hebben onze brandwachten veelal een EHBO taak.

Brandwacht

Wij zijn allen naast ons werk bij PC BHV werkzaam als repressief brandweerman bij een gemeente brandweer en zijn ook opgeleid brandweer en EHBO instructeur. Een betere combi is niet denkbaar. Onze brandwachten en instructeurs zijn zeer vakkundig en altijd direct inzetbaar.

Bestellen-button

 

 

 

 

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  mailicon Marjo van Arken
  Administratie PC BHV
  0570-866 819