BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

BHV basis in 1 dag

De BHV Basis cursus van PC BHV staat bekend als een hoogstaande BHV cursus met een zeer hoog slagingspercentage. Elk jaar wijzigt de inhoud van de BHV cursus om u als cursist uit te blijven dagen, want kwaliteit is iets dat we in al onze cursussen waarborgen. Als het gaat om BHV dan is het belangrijk om adequaat te kunnen handelen mocht zich een calamiteit voordoen. Praktische vaardigheden staan dus in onze cursus centraal. Wij richten ons met name op de praktijk van levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en de AED. De theorie kunt u zelf nalezen
Het doel van de BHV Basis cursus is de medewerker in staat stellen om juist te handelen in een noodsituatie. Na het volgen van de BHV Basis cursus bent u in staat om eerste hulp te verlenen, brand te bestrijden en de locatie te ontruimen. Tevens bent u in staat om na de BHV Basis cursus samen te werken met de hulpdiensten.

De bedrijfshulpverleners in uw bedrijf worden opgeleid zodat ze:kinder ehbo

» eerste hulp kunnen verlenen
» brand kunnen bestrijden
» kunnen reanimeren met een AED
» collega’s en bezoekers kunnen evacueren.

PC BHV organiseert het hele jaar door diverse cursussen voor Bedrijfshulpverlening. Deze cursus gaat altijd door, dus geen verschuivingen! Het BHV certificaat is 1 jaar geldig.

Prijs is all-in, dus incl. BHV cursusboek, (goede) lunch, lesmateriaal en diploma in creditcard formaat. Aanbieding van € 169,00 voor € 129,00 op locatie Deventer (zie cursusdata). Als u liever een instructeur bij u op het bedrijf wilt, dan kunnen we tegen een scherpe prijs een incompany training aanbieden, dat scheelt u tijd en geld!  Vraagt u gerust naar de mogelijkheden; 0570-866819.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze BHV-trainingen? Neem dan contact met ons op. Vraag ook naar onze op maat pakketten “BHV in de zorg” en “BHV voor de horeca”.

inschrijven-BHV

 

 

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  mailicon Marjo van Arken
  Administratie PC BHV
  0570-866 819