BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

Ontruimingstraining

Om te controleren of uw bedrijfsnoodplan nog actueel is en uw medewerkers goed geïnformeerd zijn met betrekking tot wat zij moeten doen bij een ontruiming van het gebouw, dient jaarlijks een ontruimingstraining te worden gehouden. Waar het om draait bij een ontruimingsoefening is; hoe uw medewerkers te trainen, hoe zij het pand via een korte weg en op en veilige manier volgens het bedrijfsnoodplan van het bedrijf dienen te verlaten, wanneer het ontruimingsalarm in werking is gesteld.

Ontruimen leren in fasen

ontruimen BHVDoor middel van deeloefeningen leert de deelnemer de verschillende fases in een ontruimingsoefening op veilige wijze uit te voeren. Aan de orde komt : alarmering en opkomst (fase1), de verkenning (fase 2) en de ontruiming (fase 3). Na afloop van de ontruimingsoefening wordt met de bedrijfshulpverlening geëvalueerd, waar de eventuele verbeterpunten zaten en hoe deze kunnen worden veranderd.

Instructeurs:
Uw instructeurs zijn Jan van Elburg, Rene van Wingerden en Marcel Groeneveld. Allen doorgewinterde instructeurs en ontruimingsbegeleiders. Zij hebben ook erg veel ervaring met ontruimen in de zorg en op scholen.

Brandpreventief advies:
Wij geven u ook graag een vrijblijvend op maat advies met betrekking tot uw brandveiligheid en de soort blussers die voor uw bedrijf geschikt zouden zijn. Ook het schrijven van uw BHV plan is bij ons in goede handen.

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  mailicon Marjo van Arken
  Administratie PC BHV
  0570-866 819