BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

BHV voor de buitenruimte

BHV voor de buitenruimte is en maatwerk bhv cursus waarbij de focus ligt op het werk van mensen die buiten werken. Denk daarbij aan boomverzorgers, hoveniers, ETW’ers / ETT’ers, boswachters, vrijwilligers van bepaalde landschapsbeheerkantoren etc.

Stop-de-bloedingWerken met machines zoals de bosmaaier, motorkettingzaag en zeker de handzaag kan voor letsel
zorgen. Wij leren je daar goed mee om te gaan en reiken je speciale verbanden aan om catastrofale bloedingen te stoppen. Wij zijn docenten van de “Stop de Bloeding” leer en zijn expert op het gebied van ernstige bloedingen. Wij geven deze cursus ook op locatie, deze is te combineren met de kundigheid van reddend klimmen (zie foto onderaan de pagina). Voor deze cursus zijn ook ETW punten te verdienen, vraag naar de mogelijkheden.

De problematiek van locaties in het buitengebied, aan 112 vertellen waar je bent en de opvang in goede banen leiden is ook een belangrijk onderwerp tijdens de les. Wij stellen samen met de cursist de EHBO koffer samen voor hem of haar, omdat de EHBO koffer (veldhulpverleningskoffer) maatwerk is en door hem samen in te pakken leert de cursist alle materialen kennen. Reanimeren in het buitengebied levert extra uitdagingen op. Dit wordt getraind naast de andere levensreddende handelingen zoals shock, allergische reacties, verstikking, vallen van hoogte, en uiteraard de check eigen veiligheid en wat neem ik mee.

Brand op de man

De module “brand op de man” is een onderdeel van de BHV voor het buitenwerk. De cursist traint de casus als iemand door bijvoorbeeld Aspen benzine in de brand komt te staan, dat je weet hoe te handelen. Ook het verschil tussen binnen en buiten blussers wordt besproken. Met andere woorden een maatwerk training voor het buitenwerk. Voor meer informatie bel 0570-866819 of mail naar info@pcbhv.nl

reddend klimmen

cursus reddend klimmen voor boomverzorgers

 

 

 

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  mailicon Marjo van Arken
  Administratie PC BHV
  0570-866 819