BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

Cursussen

reanimatie cursus + AED

reanimatie cursus + AED

Iedereen kan een hartstilstand oplopen. Op het werk, bij een sportclub of op straat kan het zomaar ineens gebeuren. Per week eist dit ongeveer 300 slachtoffers. Na 6 minuten treedt er blijvend letsel op en een ambulance is meestal niet op... Lees verder »

Cursus kleine blusmiddelen

Cursus kleine blusmiddelen

Niemand hoopt ooit geconfronteerd te worden met brand en de vervelende gevolgen daarvan. Toch kan het voorkomen dat u er mee te maken krijgt; soms buiten uw eigen schuld. Als u brand ontdekt, is uw reactie vaak bepalend voor een... Lees verder »

Ontruimingstraining

Ontruimingstraining

Om te controleren of uw bedrijfsnoodplan nog actueel is en uw medewerkers goed geïnformeerd zijn met betrekking tot wat zij moeten doen bij een ontruiming van het gebouw, dient jaarlijks een ontruimingstraining te worden gehouden. Waar het om draait bij... Lees verder »

Producten

Producten

Hier vindt u een scala aan BHV producten die we aanbieden. Het zijn de producten waar we zelf ook mee werken en dus achter staan! Onze instructeurs nemen ook vaak wat materialen mee naar de in-company les. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Lees verder »

EHBO in 1 dag

EHBO in 1 dag

Deze relatief kortdurende praktijkgerichte opleiding leert u de basis levensreddende handelingen. Daarom wordt deze opleiding ook wel de Basic Life Support of afgekort de BLS opleiding genoemd. Lees verder »

BHV op bedrijf

BHV op bedrijf?....dat scheelt u tijd en geld! Wilt u de praktijk van de BHV op bedrijf? Dat kan! Dat scheelt reistijd en uw personeel blijft voor (spoed)gevallen beschikbaar op het bedrijf. Het voordeel van BHV incompany is dat wij bij... Lees verder »

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  mailicon Marjo van Arken
  Administratie PC BHV
  0570-866 819