BHV-Opleider.nl
  • Voordelen BHV Cursus

    check Vakbekwame BHV instructeurs
    check BHV cursus op locatie
    check Actief in heel Nederland
    check Scherp geprijsde cursussen
    check Op maat BHV per bedrijf of instelling

  • Referenties

    hilt
    phila
    boon
    aaa
    logo_mw
    Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
    logocry
    logo
  • BHV nieuws

    Hé doe de deur dicht

    Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

BHV in de zorg

BHV in de zorg

BHV in de zorg is speciaal voor medewerkers in de zorgsector. Het verschil ten opzichte van gewone BHV is met name te vinden bij de module Brandbestrijding en Ontruiming. BSN heeft veel ervaring met BHV in de zorg, onder andere bij Philadelphia, Trimenzo en Hanzeheerd. Onze Brandmeester preventie Marcel Groeneveld begeleid uw medewerkers met vraagstukken zoals “wat te doen bij een nachtdienst” en “hoe krijg ik snel een afdeling leeg”. De nadruk ligt uiteraard bij ontruimen en minder bij blussen. Stap voor stap vergroten wij het vertrouwen en dan met name in de compartimentering van het gebouw waar de zorgmedewerkers hun werk doen. Hoe halen ze maximaal rendement uit de compartimentering en wat kunnen ze wel en wat vooral niet.

bhv in de zorg

Wij hebben ook een aangepast EHBO programma waarbij verbandleer op een laag pitje staat. Zorgmedewerkers werken veel met verband, dus we kunnen beter zaken oefenen die ze minder vaak tegen komen en dan met name de levensreddende handelingen. U kunt dus zowel EHBO als Brandbestrijding en Ontruiming 1 dag afnemen, maar ook alleen Brandbestrijding en Ontruiming in een dagdeel. Brandveiligheid in zorginstellingen moet hoog op de trainingsagenda staan, wij helpen u daarbij! (klik hier voor rapport onderzoeksraad voor veiligheid)

Kosten

Wij komen de cursus bedrijfshulpverlening in uw bedrijf verzorgen, vraag naar onze scherpe maatwerkprijzen. Voor 1 totaalbedrag kunt u 12 personen inschrijven. De prijs is dan inclusief lesmateriaal, diploma’s etc.

BHV in zorginstelling

 

 

  • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

    eva-low

    mailicon Eva Stern
    Officemanagers BSN
    0570-866 819