BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

BHV

BHV herhaling in 1 dag

BHV herhaling in 1 dag

De cursus BHV herhaling is bedoeld voor medewerkers die hun BHV diploma moeten verlengen. Een BHV herhalingscursus hoeft u niet veel geld te kosten en uw medewerkers niet veel tijd. De BHV cursus van PC BHV is zowel geschikt voor het halen als verlengen van uw BHV diploma. Er is dus geen onderscheid tussen de cursus BHV Basis en BHV herhaling. U kunt individueel deelnemen aan deze cursus. Lees verder »

BHV basis in 1 dag

BHV basis in 1 dag

De BHV Basis cursus van PC BHV staat bekend als een hoogstaande BHV cursus met een zeer hoog slagingspercentage. Elk jaar wijzigt de inhoud van de BHV cursus om u als cursist uit te blijven dagen, want kwaliteit is iets... Lees verder »

BHV cursus in uw bedrijf (in-company)

BHV cursus in uw bedrijf (in-company)

Uw BHV zorgeloos geregeld bij u op het bedrijf....dat scheelt u tijd en geld! Wilt u de praktijk van de BHV cursus bij u bedrijfsintern? Dat kan! Dat scheelt reistijd en uw personeel blijft voor (spoed)gevallen beschikbaar op het bedrijf. Lees verder »

BHV herhaling in een halve dag

BHV herhaling in een halve dag

De Herhalingscursus BHV bestaat uit een halve dag van 08.00 tot 12.30 uur en wordt verzorgd door gecertificeerde docenten. Lees verder »

BHV ploegleider

BHV ploegleider

De cursus ploegleider BHV conform NIKTA richtlijnen is bedoeld voor de bedrijfshulpverlener die als coördinator leiding moet geven aan een ploeg bedrijfshulpverleners. Een Ploegleider BHV dient er ook voor te zorgen dat de BHV-ploeg geoefend wordt en blijft en dat... Lees verder »

BHV in de zorg

BHV in de zorg

Bhv in de zorg: verminderd- en niet zelfredzame personen moeten bij een calamiteit door anderen in veiligheid worden gebracht. Gelukkig zijn er bouwkundige- en installatietechnische voorzieningen die brand in een vroegtijdig stadium ontdekken, uitbreiding van brand beperken en verspreiding van rook voorkomen. Het is belangrijk dat uw bedrijfshulpverleners kennis hebben van deze voorzieningen en weten waar deze zich in het gebouw bevinden. Een cursus BHV Incompany is daarom zeker aan te bevelen, door actieve trainingsvormen leren uw bhv'ers hoe ze moeten handelen, rekening houdend met de bouwkundige en gebruikstechnische aspecten die voor uw gebouw kenmerkend zijn. Lees verder »

BHV op locatie

BHV op locatie

Uw BHV op locatie zorgeloos geregeld....dat scheelt u tijd en geld! Wilt u de praktijk van de BHV cursus bij u bedrijfsintern? Dat kan! Dat scheelt reistijd en uw personeel blijft voor (spoed)gevallen beschikbaar op het bedrijf. Het voordeel van BHV... Lees verder »

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  mailicon Marjo van Arken
  Administratie PC BHV
  0570-866 819