BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

vacatures

Instructeur BHV/EHBO ZZP

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een instructeur BHV/EHBO. Ben jij communicatief en didactisch vaardig, sta je graag voor een groep en wil jij met passie en enthousiasme je kennis en ervaring overbrengen op de cursisten? Kom dan solliciteren bij PC BHV.

Wat ga je doen?
Je geeft training aan een grote diversiteit aan bedrijven in heel Nederland. Met passie breng je jouw kennis en ervaring van het vakgebied over op onze cursisten. Dit zijn onder andere hoveniers, boomverzorgers, medewerkers van accountantskantoren en kinderopvang, maar ook aan particulieren. Door jouw enthousiaste manier van lesgeven, zorg jij ervoor dat de cursisten met zelfvertrouwen correct weten te handelen bij calamiteiten. Wij bieden ook maatwerkcursussen aan toegespitst op de wensen van de klant. Geen dag is dan ook hetzelfde.

Jij bent:
In het bezit van diploma Instructeur EHBO en/of Brand en Ontruiming NIBHV (of vergelijkbaar);
Zelfstandig werkend;
Klantvriendelijke en gaat voor de persoonlijke benadering;
Bereid tot het verzorgen van in-company trainingen binnen heel Nederland;
In bezit rijbewijs B.

Wie zijn wij?
Praktijk Centrum bedrijfshulpverlening B.V. (PC BHV) bestaat uit een gemotiveerd team van vaste en flex instructeurs waarmee wij op onze trainingslocaties in Apeldoorn en Deventer training geven, maar ook bij onze klanten door het hele land. Wij kennen onze klanten en weten wat ze willen en wat ze nodig hebben. Wij gaan dan ook voor een persoonlijke benadering. Wij verzorgen onder andere cursussen  bedrijfshulpverlening, veldhulpverlening, ontruimingsoefeningen en Kinder EHBO met Nikta certificaat om te voldoen aan de nieuwe wet IKK. Ook geven wij brandpreventief advies en ondersteuning met het opzetten van een bedrijfsnoodplan.

Wil jij deel uitmaken van ons team of wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met Marcel Groeneveld 📞 06-11355880

Direct solliciteren? Dat kan 📨 m.groeneveld@pcbhv.nl

 

 

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  mailicon Marjo van Arken
  Administratie PC BHV
  0570-866 819