BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

instructeur Acute Zorg

Bent u in het bezit van het diploma Eerste Hulp en lijkt het u leuk om die kennis en vaardigheden aan anderen over te dragen?
Dan is de opleiding instructeur Acute Zorg vanuit het NIKTA misschien iets voor u.

De opleiding ‘Instructeur Acute Zorg + Acute Zorg bij Kinderen is voor cursisten die graag als (freelance-) instructeur zelfstandig de trainingen ‘Acute Zorg’, ‘Acute Zorg bij Kinderen’, ‘Praktijk Reanimatie met AED’ of ‘LEH’ (als onderdeel van de training BHV) willen gaan verzorgen of ‘LEH, Module Kind en Omgeving’.
Deze cursus wordt ook vaak gevolgd door Instructeurs BOC, die daardoor dan zowel het BOC- als het LEH(-K)-deel van de BHV-opleiding kunnen verzorgen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de samenwerking te zoeken met een BOC-instructeur, zodat gezamenlijk de volledige BHV-opleiding aangeboden kan worden.

Acute Zorg
In het kader van dit certificatieschema wordt gesproken over Acute Zorg verlening in plaats van EHBO enkel en alleen om een duidelijk onderscheid in de markt te maken tussen EHBO-opleidingen in het algemeen aangeboden door diverse partijen en de EHBO-opleiding behorende bij de certificatie route Acute Zorg van het NIKTA.

Wet kinderopvang en Akkoord IKK
Als Instructeur Acute Zorg inclusief de aantekening Kind, bent u gekwalificeerd om cursisten op te leiden en examineren, hetgeen bij goed gevolg leidt tot het NIKTA ISO 17024 persoonscertificaat ‘Acute Zorg bij Kinderen’. Dit certificaat is opgenomen in de Wet kinderopvang met betrekking tot gastouders en (sinds 01-01-2018) medewerkers in de kinderopvang (a.g.v. Akkoord IKK).

Vereisten
Om deel te kunnen nemen, dien je in het bezit te zijn van een geldig EHBO certificaat.

Examinering en certificering:
Cursisten dienen middels het slagen voor een examen (theorie en praktijk) aan te tonen over voldoende kennis en vaardigheden te beschikken om in aanmerking te komen voor toekenning van het NIKTA ISO 17024 persoonscertificaat ‘Instructeur Acute Zorg’.
De geldigheid van het certificaat Instructeur Acute Zorg is 2 jaar. Je voldoet hierdoor aan de vereiste kwalificatie om de volgende NIKTA-certificatieregelingen uit te voeren:

Acute Zorg;
Acute Zorg Module Kind en Omgeving;
Praktijkreanimatie met AED;

Studiebelasting
Vooraf e-learning en daarvoor slagen.
1 dagdeel EHBO vaardigheden trainen en uitleg inhoud cursus
1 dagdeel EHBO vaardigheden trainen en uitleg instructeursmaterialen
1 dagdeel lesplan ontwikkelen + didactiek
1 dagdeel les presenteren en theorie examen

Kosten
De kosten van de gehele instructeurscursus: € 899,00 exclusief 21% BTW
Certificaat  – Na het goed doorlopen van de cursus wordt deze afgesloten met een instructeurscertificaat van het NIKTA, deze is inbegrepen in de cursusprijs.
Middelen en materialen – De cursusleiding draagt zorg voor alle (leer)middelen, materialen, lunch, koffie en thee.
Cursuslocatie – Cursus op onze vaste cursuslocatie.

Instructeur Acute zorg

Voor deze opleidingen geldt, dat de opleiding start bij minimaal 3 aanmeldingen.
Voor meer informatie bel 0570-866819

 

 

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  mailicon Marjo van Arken
  Administratie PC BHV
  0570-866 819