BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

reanimatie cursus + AED

Iedereen kan een hartstilstand oplopen. Op het werk, bij een sportclub of op straat kan het zomaar ineens gebeuren. Per week eist dit ongeveer 300 slachtoffers. Na 6 minuten treedt er blijvend letsel op en een ambulance is meestal niet op tijd. Het slachtoffer is dus afhankelijk van mensen zoals U. Tijdens onze reanimatie cursus leert u snel hoe u moet reageren. U krijgt heldere uitleg over het gebruik van een AED en hoe te reanimeren.

AED trainingVoor wie is de AED cursus?

De AED cursus is voor iedereen. Het is geen ingewikkelde cursus. Tijdens de AED cursus leert u stap voor stap om te gaan met de AED en de werking ervan. Uw instructeur leert u reanimeren en defibrilleren op een oefenpop met een AED-trainer. De training duurt zo’n 2½ uur. Na afloop weet u hoe een slachtoffer benaderd moet worden en hoe u het bewustzijn en de ademhaling moet beoordelen. Ook leert u hoe u moet reanimeren: dus hartmassage en beademing. En natuurlijk leert u de AED veilig te gebruiken.

Kosten

Prijs is all-in, dus incl. lesmateriaal en diploma. € 50,00 op locatie Deventer, groepsgrootte: 6 tot 12 mensen. Incompany prijs is op aanvraag. Lesduur: 2 uur

Wist u dat veel ziektekostenverzekeraars een AED cursus helemaal of gedeeltelijk vergoeden. Dit is per ziektekostenverzekeraar verschillend en afhankelijk van uw afgesloten verzekering. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding neem dan contact op met uw ziektekostenverzekeraar.

inschrijven-BHV

 

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  mailicon Marjo van Arken
  Administratie PC BHV
  0570-866 819