BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

Instructeur worden

U heeft interesse om instructeur Eerste Hulp en/of instructeur Brand, Ontruimen en Communicatie (BOC) te worden? Dan bent u bij PC BHV aan het juiste adres!

PC BHV Opleidingen organiseert en doceert de opleiding tot instructeur geheel in eigen beheer.
Tijdens de opleiding wordt u uitvoerig en vakkundig opgeleid tot instructeur. De examens worden afgenomen door het Nikta zodat de kwaliteit van geslaagde instructeurs is gewaarborgd.

Het maximale aantal deelnemers is zeven cursisten. Hierdoor is er naast de gebruikelijke lesstof voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht, het beantwoorden van vragen en oefening van diverse vaardigheden. Door deze werkwijze neemt naast de kennis en vaardigheden ook het zelfvertrouwen van de cursist als toekomstig instructeur toe. De cursus kan op onze locatie en op elke andere locatie in Nederland worden gegeven. Een eventuele privé opleiding is mogelijk, echter hieraan zijn dan extra kosten verbonden. De opleiding wordt aangeboden inclusief alle examens, cursusboeken, examen verbandmiddelen en oefen/trainingsmateriaal.

Geldigheid
Het certificaat EHBO Instructeur en BOC instructeur is twee jaar geldig. Door het volgen van studiebijeenkomsten ten behoeve van een competentieverklaring kan de geldigheidsduur met twee jaar worden verlengd. Op deze studiebijeenkomsten wordt de kennis en vaardigheid in het lesgeven verdiept en verder ontwikkeld.

Wilt u meer informatie, dan kunt u bellen met 0570-866819 of een e-mail sturen naar info@pcbhv.nl

Instructeur Acute zorg

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  mailicon Marjo van Arken
  Administratie PC BHV
  0570-866 819