BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

BHV op locatie

Uw BHV op locatie zorgeloos geregeld….dat scheelt u tijd en geld!
Wilt u de praktijk van de BHV cursus bij u bedrijfsintern? Dat kan! Dat scheelt reistijd en uw personeel blijft voor (spoed)gevallen beschikbaar op het bedrijf. Het voordeel van BHV op locatie is dat wij bij u op locatie de opleidingen geven en onze instructeurs een ronde doen door uw bedrijf zodat uw medewerkers het pand door “BHV ogen” gaan bekijken en zo de speer- en knelpunten aan hun kennis kunnen toevoegen. U kunt uiteraard ook gebruikmaken van ons lesinstituut in Deventer.

Voordelen BHV op locatie

» Geen reistijd voor uw personeel
» Opleiding in uw eigen vertrouwde omgeving
» Ontruimen mogelijk in uw omgeving

Maatwerk

Het is mogelijk om de BHV op locatie geheel op uw organisatie af te stemmen. Zo kunnen wij specifieke informatie of risico’s die op uw bedrijf of sector van toepassing zijn tijdens de BHV cursus behandelen. Verder kunnen wij de cursus uitbreiden met bijvoorbeeld kinder EHBO. Ook kan er op locatie een ontruimingsoefening worden gehouden.

Wij komen de cursus bedrijfshulpverlening in uw bedrijf verzorgen, vraag naar onze scherpe maatwerkprijzen. Voor 1 totaalbedrag kunt u 12 personen inschrijven. De prijs is dan inclusief lesmateriaal, diploma’s etc.

Lotus slachtoffer

BHV op locatie, bel 0570866819

Wat zou u op zo’n moment doen?

Als je het hebt over maatwerk, zou een Lotus slachtoffer een echte meerwaarde kunnen zijn. Lotus staat voor Landelijke Opleiding Tot Uiting van Slachtoffers en kunnen een bijdrage leveren aan een realistische BHV oefening. Lotus slachtoffers zijn een extra toevoeging voor een BHV oefening. Wil je bijvoorbeeld een ontruiming oefenen met slachtoffers, dan zijn lotusslachtoffers hier erg geschikt voor. Ze weten als geen ander hoe ze moeten acteren dat ze bijvoorbeeld rook ingeademd hebben, brandwonden hebben of andere verwondingen. Voor de BHV’ers een uitdaging en een groot leermoment hoe ze hier mee om moeten gaan. De kosten voor lotus slachtoffers bedragen € 45,- per uur per persoon.

Meer weten over BHV cursus op locatie?

Wilt u meer weten over deze BHV training op locatie? Neemt u dan contact met ons op via:
info@bhv-opleider.nl of 0570-866819

BHV op locatie

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  mailicon Marjo van Arken
  Administratie PC BHV
  0570-866 819