BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

Brandwacht Service Nederland wordt Praktijk Centrum Bedrijfshulpverlening

Sinds 2019 geeft Brandwacht Service Nederland (BSN) in opdracht van Praktijk Centrum Bomen naar volle tevredenheid cursussen op het gebied van bedrijfs- en veldhulpverlening in de groene (bomen) sector. Deze succesvolle samenwerking heeft in september 2021 geleid tot een fusie. Door deze fusie kunnen wij nog flexibeler, efficiënter en inhoudelijk betere cursussen aanbieden. Niet alleen voor de vertrouwde klanten van BSN maar ook voor de groene sector.

Naamswijziging

Waarom per 1 januari 2023 een naamswijziging? Tijdens de periode met coronamaatregelen konden veel cursussen niet doorgaan. Om na deze perioden nog vindbaar te blijven voor de klanten hebben we destijds nog niet voor een naamswijziging gekozen. Nu is de tijd rijp voor deze volgende stap!

Praktijk Centrum Bedrijfshulpverlening

De naam ‘Praktijk Centrum’ sluit aan bij de andere bedrijfsonderdelen zoals Praktijk Centrum Bomen (PCbomen) en Praktijk Centrum Sport & Golf en Praktijk Centrum Jacht & Fauna. Daarbij ligt/ staat onze kracht ‘de jarenlange kennis én ervaring uit de praktijk’ centraal. Onder toeziend oog van ervaren instructeurs uit de praktijk brengen wij de cursisten op niveau. Hierbij spelen we in op de locatie, de situatie en bovenal de mensen in de cursus.

Wat gaat er veranderen en wat blijft gelijk

U gaat de naamswijziging terugzien in het logo, de URL van de website (www.pcbhv.nl) en de
e-mailadressen. Ook zal de statutaire naam wijzigen naar Praktijk Centrum Bedrijfshulpverlening B.V. Het vestigingsadres/ postadres zal gelijk worden aan de andere praktijkcentra:

Praktijk Centrum Bedrijfshulpverlening B.V.
Asselsestraat 328 b
7312 TR Apeldoorn

Het vertrouwde adres van de cursuslocatie blijft Zutphenseweg 55, leslokaal 2.06, evenals het IBAN- en KvK-nummer. De persoonlijke, flexibele en benaderbare service van ons bedrijfsbureau én de vertrouwde gezichten van de instructeurs blijven ook ongewijzigd!

Kortom. Voor bestaande klanten van het oude BSN zal de vertrouwde service in een nieuw jasje worden gestoken. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten op één van onze cursussen of herhalingscursussen.

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  mailicon Marjo van Arken
  Administratie PC BHV
  0570-866 819