BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

Pinnen nu ook mogelijk!

pinnen-nu-ook-mogelijkSteeds meer consumenten nemen alleen nog hun pinpas mee als ze gaan winkelen: makkelijk, veilig en je kunt er overal mee terecht. Als ondernemer moet je er dus ook voor zorgen dat mensen bij je kunnen pinnen. Pinnen biedt immers ook alleen maar voordelen voor zowel cliënt als ondernemer. Ook voor de ondernemer zoals ik die ook op locatie moet werken, komen er steeds meer mogelijkheden om mobiel pinnen te faciliteren. Zo hebben wij vanaf 1 december 2016 zowel in ons lesinstituut als op locatie de mogelijkheid voor de cliënt om bij ons te pinnen, ingevoerd.

pinnen-bij-bsn-is-mogelijkKlanten

Er werd ons af en toe de vraag gesteld wanneer PC BHV over zou gaan op pinnen. Om redenen dat wij het belangrijk vinden om ook gehoor te geven aan de verzoeken van onze cliënten, zijn wij vanaf 1 december gestart met de mogelijkheid tot (mobiel)pinnen. Volledigheidshalve willen wij nog aangeven dat er zowel in de praktijk als op locatie VEILIG kan worden gepind.

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  mailicon Marjo van Arken
  Administratie PC BHV
  0570-866 819