BHV-Opleider.nl
 • Voordelen BHV Cursus

  check Vakbekwame BHV instructeurs
  check BHV cursus op locatie
  check Actief in heel Nederland
  check Scherp geprijsde cursussen
  check Op maat BHV per bedrijf of instelling

 • Referenties

  hilt
  phila
  boon
  aaa
  logo_mw
  Multi-graphic-dtp-vormgeving-deventer
  logocry
  logo
 • BHV nieuws

  Hé doe de deur dicht

  Uit het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie komt naar voren dat het sluiten van de binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen. Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden. Maar de Brandweer richt zich op twee aandachtspunten uit het onderzoeksrapport: Het altijd sluiten van de binnendeuren en hoorbare rookmelders.

 

Moet u ook aan de wet IKK voldoen?

Per 1 januari 2018 trad de nieuwe wet IKK (Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang) in werking. Deze wet stelt dat het voor kinderopvang verplicht is om EHBO-gecertificeerd personeel te hebben.
Met dit besluit worden de kwaliteitseisen voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, naschoolse opvang en gastouders verscherpt en zijn werkgevers verplicht om ervoor te zorgen dat er op iedere locatie tijdens openingsuren minimaal één volwassene aanwezig is die beschikt over een gecertificeerd kinder-EHBO certificaat.

Onze cursus BHV-K Acute Zorg voor Kinderen is gecertificeerd door het Nederlands Instituut voor Kwaliteitszorg Training en Advies (NIKTA).
Onze module Acute Zorg voor Kinderen (AC-K) is gelijk aan NIKTA’s module Levensreddende Eerste Hulp voor Kinderen (LEH-K).
In de cursus BHV-K Acute Zorg voor Kinderen wordt u in één dag opgeleid tot bedrijfshulpverlener én ‘kinder-EHBO’er’. Uw rol als hulpverlener staat centraal in de cursus BHV-K Acute Zorg voor Kinderen.

Na goed gevolg en afronding van de cursus ontvang je een certificaat Acute zorg module kind en omgeving en waarmee je voldoet aan de IKK-norm. Deze cursus is zowel via open rooster als incompany (als groepscursus) te volgen. Met deze cursus leer je eerste hulp te verlenen aan baby’s en kinderen.

Extra kosten zijn € 25,00 excl. BTW per cursist bovenop de BHV cursusprijs BHVkindenomgeving
Vraag naar de mogelijkheden via 0570-866819

 • Waarmee kan ik u van dienst zijn?

  mailicon Marjo van Arken
  Administratie PC BHV
  0570-866 819